Trendstudio.fi

Asiakkaan suostumus Restylane-tuotteillatehtävään käsittelyyn Restylane-tuotteet ovat steriilejä geelejä, jotka koostuvat stabiloiduista, ei eläinperäisistähyaluronihaposta.
(paikallispuudutetta). Tuotteet ruiskutetaan ihoon kasvojen juonteiden ja ryppyjen tasoittamiseksisekä huulien ja kasvonpiirteiden muotoilemiseksi. Lisäksi niitä käytetään ihon kimmoisuudenpalauttamiseen ja ihon pinnan epätasaisuuden vähentämiseen.
Sertifioitu Restylane-hoitajani on selittänyt minulle, miten ja milloin Restylane-tuotteita käytetään.
Minulle on annettu mahdollisuus esittää kysymyksiä, ja olen saanut kysymyksiini riittävästivastauksia. Olen saanut tietoa erityisesti siitä, milloin käsittelyä Restylane-tuotteilla ei tulisisuorittaa(1), ja että tietyt reaktiot ovat yleisiä ruiskutusten yhteydessä(2).
1. Vasta-aiheita Restylane-hoidolle ovat: raskaus, imetys, verenvuototauti, Marevan-lääkitys, hoitamaton herpesvirus huulessa, ihosairaudet, aknen hoitoon käytettävät isotretinoiini-lääkitykset kuten Roaccutan ja lidokaiiniallergia. Laser-toimenpiteen jälkeen tulee odottaa 4-6viikkoa ennen Restylane-hoidon tekemistä laseroidulle alueelle.
2. Yleisiä oireita ovat esimerkiksi punoitus, turvotus, kipu, kutina ja mustelmat. Nämä reaktiot ovat yleensä lievistä kohtalaisiin, ja ne häviävät tavallisesti lyhyen ajan kuluessaruiskutuksesta. Ne häviävät tavallisesti itsestään muutaman päivän kuluessa ihoonruiskuttamisesta, viikon kuluessa huuliin ruiskuttamisesta.
Minulle on lisäksi tiedotettu riskeistä, jotka liittyvät ruiskutukseen alueilla, joiden alla on herkkiärakenteita (esim. hermot, suonet, silmät ja silmien ympärillä olevia juonteita käsiteltäessä).
Ruiskuttamisesta aiheutuu väliaikaisia sivuvaikutuksia, jotka ovat turvotus, punoitus ja aristus.
Yksittäisissä tapauksissa käsittelyalueella on ilmoitettu kehittyneen pieniä kovettumia jaepätasaisuuksia, jotka voivat kestää useita kuukausia, jos ihoon tehty ruiskutus on liian pinnallinen.
Harvoissa tapauksissa on raportoitu tulehdusreaktioista. Niihin on liittynyt ruiskutuskohdanpunoitusta, turvotusta ja kovettumista, mikä voi joskus vaikuttaa ympäröivään kudokseen. Reaktioitaon ilmennyt joko muutaman päivän tai muutaman viikon kuluttua käsittelystä. Niitä on yleensälieviksi tai kohtalaisiksi ja itsestään häviäviksi, ja niiden kestoaika on ollut keskimäärin kaksi viikkoa.
Harvoissa tapauksissa reaktiot ovat olleet uusiutuvia ja kestäneet useita kuukausia.
Erittäin harvoissa tapauksissa käsittelyalueella on ilmennyt pitkittynyttä kovettumista, märkimistä, jaharmahtavaa värimuutosta. Näitä reaktioita voi kehittyä viikkoja tai kuukausia käsittelyn jälkeen, jane voivat kestää useita kuukausia. Harvoissa tapauksissa näiden reaktioiden on raportoitu kestävän pidempään, mutta yleensä ne vähenevät ajan myötä. Vieläkin harvinaisempaa on rupienmuodostuminen ja kudoksen irtoaminen käsittelyalueella, ja ne voivat erittäin harvoin johtaapinnallisen arven muodostumiseen.
Minulle on kerrottu, että Restylane Lidocaine tuotteet sisältävät Lidokaiinia ja että tuotteita eivät saakäyttää henkilöt, jotka ovat yliherkkiä lidokaiinille, tai amidityyppisille paikallispuudutteille.
Hammaspuudutteen tapaan kivuntunne vähenee ja lämpötila laskee käsittelyalueella noin kahdentunnin ajaksi.
Restylane-hoitajani on myös kertonut minulle, että käsiteltävästä alueesta ja ruiskutustekniikastariippuen Restylane-käsittelyn vaikutus voi kestää 6-12 kuukautta (huulissa noin kuukautta). Tämäjakso voi kuitenkin olla pitempi tai lyhyempi. Seurantakäsittely voi auttaa ylläpitämään haluttuakorjausvaikutusta.
Ymmärrän, että mikäli olen aiemmin käyttänyt muita täyteaineita kuin Restylanea, saattavat nevaikuttaa hoidon lopputulokseen. Restylane-hoitajani ei vastaa mahdollisista aikaisempientäyteaineiden vaikutuksesta hoidon lopputulokseen.
Olen vastannut paikallispuudutteen yliherkkyyteen ja terveyteeni liittyviin kysymyksiin rehellisesti.
Olen myös saanut ohjeet koskien käsittelyyn valmistautumista sekä käsittelyn jälkeistä kotihoitoa.
Ymmärrän kotihoito- ohjeiden noudattamisen merkityksen.
Suostun täten käsittelyyn, joka tehdään Restylane-tuotteilla --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Source: http://www.trendstudio.fi/@Bin/152966/Restylane_Hoitosuostumus.pdf

Hs6.pdf

SECTION VI PRODUCTS OF THE CHEMICAL OR ALLIED INDUSTRIES28. INORGANIC CHEMICALS; ORGANIC OR INORGANIC COMPOUNDS OF PRECIOUS METALS, OF RARE-EARTHMETALS, OF RADIOACTIVE ELEMENTS OR OF ISOTOPES29. ORGANIC CHEMICALS30. PHARMACEUTICAL PRODUCTS31. FERTILIZERS32. TANNING OR DYEING EXTRACTS; TANNINS AND THEIRDERIVATIVES; DYES, PIGMENTS AND OTHER COLOURING MATTER, PAINTS AND VARNISHES:PUTTY AND OTH

What to do about pharmaceutical drugs in your water

Baseline of Health Foundation Newsletter March 16, 2008 What to Do about Pharmaceutical Drugs in Your Water Last Sunday, I was talking about detoxing to a group of 1,400 at a Peak Potentials event. (Had a great time.) During the course of the talk, I mentioned the problem of pharmaceutical drugs in drinking water as being a reason to regularly detox. Maybe about 50 people in the room nodded

Copyright ©2018 Sedative Dosing Pdf